NEIX EL 1r CIRCUIT DE CURSES POPULARS DEL PLA DE L’ESTANY

NEIX EL 1r CIRCUIT DE CURSES POPULARS DEL PLA DE L’ESTANY

Fomentar la participació i la pràctica de l’esport i de l’activitat física a la comarca, promocionar les curses i marxes populars de curt recorregut i baixa dificultat i donar suport a les entitats i municipis organitzadors.

En la seva primera edició, el Circuit consta de 5 curses que es desenvolupen en diferents indrets de la comarca, fet que permetrà als participants gaudir de la diversitat del territori natural del Pla de l’Estany.

Aquest circuit té un altre valor afegit, es caracteritza per reconèixer l’esforç i la regularitat dels esportistes. El Premi Especial Puig-Clarà, es crea per donar valor a la participació i no exclusivament als resultats i vol animar als esportistes a inscriure’s en totes les jornades sense ànim competitiu, per altra banda, el Premi Atleta Popular puntuarà els millors resultats obtinguts a cada prova.

El Circuit s’ iniciarà aquest proper diumenge 27 de novembre amb la X Marxa Popular Ciutat de Banyoles

Com funciona el Circuit?

El Circuit de Curses populars del Pla de l’Estany consta de 5 proves puntuables i per poder participar cal formalitzar la inscripció a cadascuna de les diferents proves del Circuit.
Formaran part de la classificació del Circuit de Curses populars tots aquells esportistes participants a qualsevol de les 5 proves i tots els participants podran optar a 2 tipologies de premi que s’entregaran a l’última prova.

– Premi Especial Puig Clarà adreçat als esportistes que hagin participat a la totalitat de les proves.
– Premi Atleta Popular.Obtindran el premi els 3 primers esportistes de cada categoria puntuant els 4 millors resultats aconseguits al llarg del circuit.

La categoria de l’esportista vindrà determinada per la data de naixement.

Per més informació, cliqueu al següent enllaç.

No Comments

Reply

9 − six =