ARRIBA EL 3R CIRCUIT DE CURSES POPULARS DEL PLA DE L’ESTANY!

El Circuit de Curses Populars del Pla de l’Estany arriba a la seva 3a edició. Un circuit que ha anat evolucionant en serveis i format tant pel que fa als corredors com per els organitzadors. En aquesta nova edició hi ha novetats que poc a poc s’aniran presentant.

El Circuit té com a objectiu fomentar la participació, la pràctica de l’esport popular al Pla de l’Estany i promocionar les curses de curt recorregut i baixa dificultat que es realitzen a la comarca. En aquesta edició es consolidaran les 6 proves ja existents de la temporada passada.

Una de les novetats destacades d’enguany és la integració d’un nou recorregut que serà apte per a totes les edats i capacitats.  S’estrenarà a la prova de Porqueres i tindrà una distància d’entre 1,5 i 2,5 quilòmetres que transcorreran per terreny planer.  Aquesta iniciativa es planteja com a proposta d’aquesta tercera edició amb l’objectiu que sigui ampliable a la resta de proves.

El circuit començarà amb la XII Marxa Popular Ciutat de Banyoles el diumenge 25 de novembre a Banyoles i finalitzarà el diumenge 31 de març a la XII Volta Popular a l’Estany de Banyoles.

Calendari de curses
XII Marxa Popular Ciutat de Banyoles – 25 novembre 2018
XXIII Cursa Popular de Porqueres – 8 de desembre 2018
IV Marxa solidària Serinyà – Mas Casadevall – 20 de gener 2019
X Cursa atlètica Run-Run La Vall del Terri – 10 de febrer 2019
II Cursa Popular de Fontcoberta – 17 de març 2019
XII Volta popular Estany de Banyoles  – 31 de març 2019

Funcionament 
El Circuit de Curses populars del Pla de l’Estany consta de 6 proves puntuables pels diferents premis que es pot optar. Per poder participar cal formalitzar la inscripció a cada prova o gaudint de l’abonament únic per a les 6 proves.
Formaran part de la classificació del Circuit tots aquells esportistes participants a qualsevol de les 6 proves i de la classificació en sorgiran 2 modalitats de premis que s’entregaran a l’última jornada.

Els premis
Aquest circuit té un altre valor afegit, es caracteritza per reconèixer l’esforç i la regularitat dels esportistes. El Premi Especial Puig-Clarà, es crea per donar valor a la participació i no exclusivament als resultats i vol animar als esportistes a inscriure’s en totes les jornades sense ànim competitiu. Per altra banda, el Premi Atleta Popular  valorarà els resultats esportius acumulats durant el circuit.

Inscripcions
Totes les inscripcions es gestionen des de la pàgina web del Circuit www.cursesplaestany.cat

Patrocinador
En aquesta tercera edició s’ha signat un conveni de col·laboració amb WIFIBOO. Una empresa de telecomunicacions que dona servei de proximitat a particulars, empreses, organismes públics i privats.
WFIBOO dona suport al Consell Esportiu i s’està treballant amb avantatges especials pels corredors/es inscrits i participants a activitats de l’entitat. Estigueu atents al butlletí digital de l’entitat i a la web www.cursesplaestany.cat

Més informació
Tota la informació, terminis d’inscripció i característiques de les proves ho trobareu a la pàgina web del circuit: www.cursesplaestany.cat
Per a qualsevol consulta també podeu contactar amb nosaltres a través de consellesportiu@ceplaestany.cat

Us animem a formar-ne part i així poder gaudir de la diversitat del territori natural del Pla de l’Estany!!!