ARRIBA EL 6È CIRCUIT DE CURSES POPULARS DEL PLA DE L’ESTANY!

Enguany han marxat la majoria de restriccions i han augmentat les ganes de celebrar per complet el 6è Circuit de Curses Populars del Pla de l’Estany. Aquest, ha anat evolucionant en serveis i format tant pel que fa als corredors com pels organitzadors envers anys anteriors.

El Circuit de Curses Populars va néixer amb l’objectiu de fomentar la participació i la pràctica de l’esport i de l’activitat física a la comarca; promocionar les curses populars de curt recorregut i baixa dificultat que es realitzen i donar suport a les entitats i municipis que les organitzenEn la seva sisena edició, el Circuit consta de 6 curses que es desenvolupen en diferents indrets de la comarca.

Calendari de curses

  •  XIV Marxa Popular Ciutat de Banyoles, 28 novembre 2021
  • XXV Cursa Popular de Porqueres, 8 desembre 2021
  • II Cursa Popular de Camós, 30 gener 2022
  • XIII Cursa Atlètica Run-Run La Vall del Terri, 13 febrer 2022
  • IV Cursa Popular de Fontcoberta, 13 març 2022
  • VI Marxa Solidària Serinyà – Mas Casadevall, 3 d’abril 2022

Funcionament
El Circuit de Curses populars del Pla de l’Estany consta de 6 proves puntuables. Per poder participar cal formalitzar la inscripció a cada prova o bé, realitzar la inscripció a tot el circuit, en un abonament únic per a les 6 proves.

Els premis

Aquest circuit té com a valor afegit, el fet de reconèixer l’esforç i la regularitat dels esportistes. El Premi Especial Puig-Clarà, es crea per donar valor a la participació i no exclusivament als resultats i vol animar als esportistes a inscriure’s en totes les jornades sense ànim competitiu, per altra banda, el Premi Atleta Popular puntuarà els millors resultats obtinguts a cada prova.

 Inscripcions

Totes les inscripcions es gestionen des de la pàgina web del Circuit www.cursesplaestany.cat

 Més informació

Tota la informació, terminis d’inscripció i característiques de les proves ho trobareu a la pàgina web del circuit: www.cursesplaestany.cat

Per a qualsevol consulta també podeu contactar amb nosaltres a través de consellesportiu@ceplaestany.cat

Us animem a formar-ne part i així poder gaudir de la diversitat del territori natural del Pla de l’Estany!