CLASSIFICACIÓ FINAL I LLIURAMENT DE PREMIS DEL 3R. CIRCUIT DE CURSES POPULARS

El passat diumenge 31 de març amb la XII Volta Popular a l’Estany va finalitzar el 3r Circuit de Curses Populars. Un circuit que consta de 6 proves distribuïdes arreu dels municipis del Pla de l’Estany i enguany s’ha augmentat amb 289 participacions més que l’any passat superant així la xifra de 1.300 participacions en aquesta 3a edició.

Una vegada finalitzada la XII Volta Popular a l’Estany, última de les proves puntuables del 3r Circuit de Curses Populars, es va realitzar el lliurament de premis i reconeixements de les diferents categories.

En aquesta 3a edició, el Circuit constava de 6 proves puntuables per poder optar al Premi Especial Puig Clarà, el qual premia la participació i al Premi Atleta Popular, el qual premia els resultats esportius. Aquestes proves s’han desenvolupat als municipis de Banyoles, Porqueres, Cornellà del Terri, Serinyà i Fontcoberta.

Finalment el Premi Especial Puig Clarà ha estat atorgat a 39 esportistes, 3 més que l’any passat, els quals han completat l’assistència a un mínim de 5 jornades i han rebut un obsequi com a premi a la participació.

Per altra banda, totes les categories premiades amb el Premi Atleta Popular, han rebut els diferents trofeus segons la seva classificació. En aquest cas, els trofeus entregats contribuïen a una causa solidària, donat que el premi era una espelma realitzada per la Fundació Mas Casadevall.

Si voleu conèixer la classificació, podeu accedir-hi des d’aquest enllaç.

Volem destacar que en aquesta tercera edició ha augmentat un 2% més la participació femenina arribant així a un 36% dels participants, des d’aquí us volem felicitar i animar a seguir augmentant aquesta participació.

Amb aquest circuit el que es vol és fomentar la participació i la pràctica de l’esport a la comarca, promocionar les curses populars de curt recorregut i baixa dificultat que es realitzen i donar suport a les entitats i municipis que les organitzen. El Consell Esportiu del Pla de l’Estany procura unificar les proves del Circuit per tal que els participants ja coneguin el format de les curses, ja sigui l’horari, el preu, la distància, etc.

De cara a una quarta edició, esperem poder comptar amb alguna prova nova i anar creixent poc a poc en el nombre de participants.

Agraïm molt especialment el suport dels ajuntaments, organitzadors, col·laboradors i Wifiboo com a patrocinador del circuit.