FINALITZA EL 6È CIRCUIT DE CURSES POPULARS DEL PLA DE L’ESTANY

El passat diumenge 3 d’abril amb la VI Marxa Solidària Serinyà – Mas Casadevall va finalitzar el 6è Circuit de Curses Populars. Un circuit que consta de 6 proves distribuïdes arreu dels municipis del Pla de l’Estany i que enguany s’ha pogut completar i recuperar la participació habitual d’altres anys.

Una vegada finalitzada la VI Marxa Solidària Serinyà – Mas Casadevall, última de les proves puntuables del 6è Circuit de Curses Populars del Pla de l’Estany , es va realitzar el lliurament de premis i reconeixements de les diferents categories.

En aquesta 6a edició, el Circuit constava de 6 proves puntuables per poder optar al Premi Especial Puig Clarà, el qual premia la participació i al Premi Atleta Popular, el qual premia els resultats esportius. Aquestes proves s’han desenvolupat als municipis de Banyoles, Porqueres, Camós, Cornellà del Terri, Fontcoberta i Serinyà.

El Premi Especial Puig Clarà ha estat atorgat a 47 esportistes, els quals han completat l’assistència a un mínim de 5 jornades i han rebut un obsequi com a premi a la participació. Per altra banda, totes les categories premiades amb el Premi Atleta Popular, han rebut els diferents trofeus segons la seva classificació.

Si voleu conèixer la classificació, podeu accedir-hi des d’aquest enllaç.

Amb aquest circuit el que es vol és fomentar la participació i la pràctica de l’esport a la comarca, promocionar les curses populars de curt recorregut i baixa dificultat que es realitzen i donar suport a les entitats i municipis que les organitzen. El Consell Esportiu del Pla de l’Estany procura unificar les proves del Circuit per tal que els participants ja coneguin el format de les curses, ja sigui l’horari, el preu, la distància, etc.

Agraïm molt especialment el suport dels ajuntaments, organitzadors, col·laboradors i a tots els participants que fan possible que cada any puguem organitzar aquest Circuit de Curses Populars del Pla de l’Estany.