Karol-Ann Canuel i Joan Comas guanyen la 3a Cursa Popular de Camós

El Circuit de Curses Populars del Pla de l’Estany torna a arrencar després de la pausa de Nadal i ho va fer amb la 3a Cursa Popular de Camós. Els corredors i corredores van córrer una distància de 7,5 quilòmetres on van haver de superar petites pujades I baixades sobre tota mena de superfícies com l’asfalt, terra, formigó, sorra, etc. Va ser tot un repte per tots els participants. El millor, sens dubte, va ser que, un cop els i les atletes acabaven la prova, els esperava a la línia d’arribada un bon esmorzar que el repartien els voluntaris.

El municipi del Pla de l’Estany es va guarnir d’ambient esportiu. Com a la cursa popular de Porqueres, el pavelló de Camós també va ser el protagonista. Va ser el punt de sortida i d’arribada i on s’havia de recollir els dorsals, imprescindibles per competir a la prova. La cursa va començar, com totes, a les 10 h del matí. Es van notar les ganes que els corredors i corredores tenien per tornar a competir, per tornar a córrer i descobrir i conèixer diferents indrets de la nostra comarca, el Pla de l’Estany.

Com a cada cursa, la prova té sempre uns guanyadors. En aquesta 3a Cursa Popular de Camós, el corredor que va aconseguir la primera posició va ser en Joan Comas Tubert, amb un temps total de 26 minuts i 40 segons. Tothom estava a l’espera per veure qui seria els altres dos atletes que completarien el podi. De cop, el públic va veure que el segon i el tercer classificat venien junts. I aquest va ser el moment més emocionant de la cursa. Tot, es va resoldre a l’esprint final. Emilio Monge Ortega va obtenir la segona posició per mil·lèsimes de segons, amb un temps de 27 minuts, 35 segons i 142 centèsimes; i el tercer classificat va ser Manel Pujadas Reche amb 27 minuts, 35 segons i 452 centèsimes.

En la categoria femenina la corredora que es va emportar el títol de guanyadora va ser Karol-Ann Canuel, amb un temps de 32 minuts i 51 segons. La segona classificada va ser Dolors Ramírez que va travessar la línia de meta 35 minuts i 54 segons després que es donés el tret de sortida. Andy Irias Martinez va ser la tercera classificada amb un temps de 36 minuts i 31 segons.

Ja es pot consultar la classificació total de la tercera prova del Circuit de Curses i es pot consultar la classificació del “Premi Atleta Popular” i el “Premi especial Puig-clarà”.

En la categoria dels més petits, el primer a arribar va ser l’Aram Bosch Bejarano que va completar la prova amb 35 minuts i 54 segons.

El Circuit de Curses Populars del Pla de l’Estany continua amb la XIV Cursa Atlètica Run-Run Vall del Terri, a Cornellà del Terri. És una cursa rural de curta distància (10 km) que transcorre per boscos de pins i alzines, camps de conreu i pastura, camins i corriols, entre paratges bucòlics amb vistes des del Montgrí fins a Mare de Déu del Mont i Rocacorba.

Som-hi Cornellà del Terri, que es notin les ganes de córrer!