S’INICIA EL 4T CIRCUIT DE CURSES POPULARS DEL PLA DE L’ESTANY

Enguany el Circuit de Curses Populars del Pla de l’Estany manté el nombre de curses, navega per la web per inscriure’t i per obtenir més informació de les diferents proves.

El Circuit, que en la seva primera edició va comptar amb la participació d’uns 1000 atletes, i cada any té com a objectiu augmentar la seva participació i la pràctica de l’esport popular al Pla de l’Estany.

Si encara no coneixes El Circuit de Curses populars del Pla de l’Estany t’ho expliquem: El circuit consta de 6 proves puntuables i per poder participar cal formalitzar la inscripció a cadascuna de les diferents proves del Circuit o a tot el Circuit.

Formaran part de la classificació del Circuit de Curses populars tots aquells esportistes participants en qualsevol de les 6 proves i de la classificació en sorgiran 2 premis per cada categoria que s’entregaran a l’última jornada.

Els premis
Aquest circuit té un altre valor afegit, es caracteritza per reconèixer l’esforç i la regularitat dels esportistes. El Premi Especial Puig-Clarà, es crea per donar valor a la participació i no exclusivament als resultats i vol animar als esportistes a inscriure’s en totes les jornades sense ànim competitiu, per altra banda, el Premi Atleta Popular puntuarà els millors resultats obtinguts a cada prova.

Inscripcions

Totes les inscripcions es gestionen des de la nova pàgina web del Circuit www.cursesplaestany.cat

Més informació

Per a qualsevol consulta ta,mbé podeu contactar amb nosaltres a consellesportiu@ceplaestany.cat