La XIV Cursa Atlètica Run-Run la Vall del Terri la guanyen Emilio Monge i Ariadna Jofre

La XIV Cursa Atlètica Run-Run la Vall del Terri va tenir un total de 146 participants d’edats diferents. Es va celebrar el diumenge 26 de febrer a Cornellà del Terri i va ser un diumenge gris amb molta inestabilitat meteorològica. A dos quarts de nou del matí plovia a tota la comarca del Pla de l’Estany. Els i les atletes van anar arribant al lloc de la sortida per recollir el seu dorsal per poder competir. Entre els participants hi havia molt de dubte sobre si es podria fer o no la cursa. Però, això sí, tots tenien moltes ganes de córrer encara que ho haguessin de fer sota la pluja.

Per sort, una hora després, a dos quarts de deu, només mitja hora abans que comences la prova, va parar de ploure. El sol no va sortir, continuava essent un diumenge gris, però ja no queien gotes. Va ser una gran alegria per tots els corredors i corredores. A les 10 en punt del matí es va donar el tret de sortida a la quarta cursa popular del Circuit de Curses populars del Pla de l’Estany. Els participants van haver de recórrer una distància de 10 km que transcorria per boscos de pins i alzines, camps de conreu i pastura, camins i corriols, entre paratges bucòlics amb vistes des del Montgrí fins a Mare de Déu del Mont i Rocacorba. Una cursa amb unes vistes privilegiades.

El primer a travessar la línia d’arribada va ser Emilio Monge Ortega amb un temps total de 40 minuts i 42 segons. I la primera dona a arribar, va ser l’Ariadna Jofre Magallon que va acabar la prova en 45 minuts i 9 segons.

Pel que fa a la categoria masculina, el segon classificat va ser Francesc Vilà Teixidor. Va arribar només a 8 segons després del guanyador. El tercer classificat, Alexander Cataford, va aconseguir acabar la prova a només 7 segons del que es va emportar la plata.

En la categoria femenina, amb un temps de 48 minuts i 8 segons, Laura Sitjà Xivillé es va emportar la segona posició. La Karol-Ann Canuel va ser la tercera classificada, acabant la cursa amb un temps de 48 minuts i 50 segons. Podeu veure tota la classificació aquí.

Ja es pot consultar la classificació total de la tercera prova del Circuit de Curses i es pot consultar la classificació del “Premi Atleta Popular” i el “Premi especial Puig-clarà”.

Cornellà del Terri ens ha fet gaudir d’una cursa popular que passava per diferents indrets amb vistes increïbles. El Circuit de Curses populars del Pla de l’Estany encara no s’acaba. La penúltima cursa serà el 12 de març a Serinyà on es farà la Marxa Solidària Serinyà Mas Casadevall. Aquesta Marxa Solidària, organitzada per la Fundació Autisme Mas Casadevall i l’Ajuntament de Serinyà, es caracteritza per oferir als participants, dos tipus d’activitats: la Cursa Popular de 8,5 km i una marxa popular de 6 km.

Serinyà, tenim ganes de córrer pels teus camins!