EL 5È CIRCUIT DE CURSES POPULARS S’ADAPTA A LA SITUACIÓ SANITÀRIA

El Circuit de Curses Populars del Pla de l’Estany arriba a la seva 5a edició. Un circuit que ha anat evolucionant en serveis i format, tant pel que fa als corredors com pels organitzadors. En aquesta nova edició, el Circuit seguirà donant suport als organitzadors de les diferents proves però s’elimina la classificació degut a la inestabilitat sanitària, la qual cosa no ens permet saber quantes proves s’acabaran desenvolupant i podran ser puntuables.

El Circuit té com a objectiu fomentar la participació, la pràctica de l’esport popular al Pla de l’Estany, promocionar les curses de curt recorregut i baixa dificultat que es realitzen a la comarca i donar suport als organitzadors.

En aquesta edició estava previst mantenir el nombre de proves, però la Marxa Popular Ciutat de Banyoles, la primera prova del Circuit, no es durà a terme degut a les mesures actives a dia d’avui.

Calendari de curses previst

  • XXV Cursa Popular de Porqueres – 8 de desembre de 2020
  • V Marxa solidària Serinyà – Mas Casadevall – 17 de gener de 2021
  • II Cursa Popular de Camós – 21 de febrer de 2021
  • XII Cursa atlètica Run-Run La Vall del Terri – 7 de març de 2021
  • III Cursa Popular de Fontcoberta – 18 d’abril de 2021

Els organitzadors de les proves calendaritzades han comunicat la seva voluntat de dur a terme les diferents curses en un format o altre adaptant-les a les circumstàncies del moment.

Inscripcions

Les inscripcions a cada prova s’obriran 15 dies abans de les dates previstes de realització de les diferents curses i es podran formalitzar a través de la pàgina web del Circuit www.cursesplaestany.cat

Adaptacions COVID

la normativa del circuit trobareu totes les mesures que s’han de seguir abans, durant i després de la prova per dur a terme les curses amb seguretat. Perquè això sigui possible, es requereix de la autoresponsabilitat de tots els/les corredors/es.

A més a més, en cas de no poder celebrar la prova com inicialment s’ha previst i no disposar de dates alternatives, els organitzadors podran posar en marxa un format alternatiu adaptat a les restriccions vigents si ho creuen convenient.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web del circuit: www.cursesplaestany.cat

Per a qualsevol consulta també podeu contactar amb nosaltres a través de consellesportiu@ceplaestany.cat

Us animem a formar-ne part, que la situació sigui complicada no vol dir que sigui un impediment per no fer activitat física i esport i gaudir de la diversitat del territori natural del Pla de l’Estany!