NOTÍCIES

PREMSA

MODIFICACIÓ DE DATA AL CIRCUIT DE CURSES POPULARS

Des del Consell Esportiu del Pla de l’Estany i amb consens amb la resta d’organitzadors de proves del Circuit de Curses Populars del Pla de l’Estany us comuniquem la modificació de la data de la 4a prova del Circuit de Curses Populars. La X Cursa Atlètica Run-Run – La Vall del Terri prevista pel 10 de febrer passa al 3 de març.  

La modificació de la data és a causa de la coincidència amb la Run4cancer el mateix dia 10 de febrer. Al tractar-se d’una iniciativa solidària d’àmbit nacional i que convoca una de les proves a Porqueres, s’ha decidit alterar el calendari previst per facilitar la participació a tots els corredors i corredores a Run4cancer.

Des d’aquí us animem a participar a la resta de proves del circuit i també de la Run4cancer Porqueres!

Al següent enllaç trobareu la informació de totes les proves.

Disculpeu les molèsties i aprofitem per desitjar-vos molt bones festes!

ARRIBA EL 3r CIRCUIT DE CURSES POPULARS DEL PLA DE L'ESTANY!

El Circuit de Curses Populars del Pla de l’Estany arriba a la seva 3a edició. Un circuit que ha anat evolucionant en serveis i format tant pel que fa als corredors com per els organitzadors. En aquesta nova edició hi ha novetats que poc a poc s’aniran presentant.

El Circuit té com a objectiu fomentar la participació, la pràctica de l’esport popular al Pla de l’Estany i promocionar les curses de curt recorregut i baixa dificultat que es realitzen a la comarca. En aquesta edició es consolidaran les 6 proves ja existents de la temporada passada.

Una de les novetats destacades d’enguany és la integració d’un nou recorregut que serà apte per a totes les edats i capacitats.  S’estrenarà a la prova de Porqueres i tindrà una distància d’entre 1,5 i 2,5 quilòmetres que transcorreran per terreny planer.  Aquesta iniciativa es planteja com a proposta d’aquesta tercera edició amb l’objectiu que sigui ampliable a la resta de proves.

El circuit començarà amb la XII Marxa Popular Ciutat de Banyoles el diumenge 25 de novembre a Banyoles i finalitzarà el diumenge 31 de març a la XII Volta Popular a l’Estany de Banyoles.

Calendari de curses
XII Marxa Popular Ciutat de Banyoles – 25 novembre 2018
XXIII Cursa Popular de Porqueres – 8 de desembre 2018
IV Marxa solidària Serinyà – Mas Casadevall – 20 de gener 2019
X Cursa atlètica Run-Run La Vall del Terri – 10 de febrer 2019
II Cursa Popular de Fontcoberta – 17 de març 2019
XII Volta popular Estany de Banyoles  – 31 de març 2019

Funcionament 
El Circuit de Curses populars del Pla de l’Estany consta de 6 proves puntuables pels diferents premis que es pot optar. Per poder participar cal formalitzar la inscripció a cada prova o gaudint de l’abonament únic per a les 6 proves.
Formaran part de la classificació del Circuit tots aquells esportistes participants a qualsevol de les 6 proves i de la classificació en sorgiran 2 modalitats de premis que s’entregaran a l’última jornada.

Els premis
Aquest circuit té un altre valor afegit, es caracteritza per reconèixer l’esforç i la regularitat dels esportistes. El Premi Especial Puig-Clarà, es crea per donar valor a la participació i no exclusivament als resultats i vol animar als esportistes a inscriure’s en totes les jornades sense ànim competitiu. Per altra banda, el Premi Atleta Popular  valorarà els resultats esportius acumulats durant el circuit.

Inscripcions
Totes les inscripcions es gestionen des de la pàgina web del Circuit www.cursesplaestany.cat

Patrocinador
En aquesta tercera edició s’ha signat un conveni de col·laboració amb WIFIBOO. Una empresa de telecomunicacions que dona servei de proximitat a particulars, empreses, organismes públics i privats.
WFIBOO dona suport al Consell Esportiu i s’està treballant amb avantatges especials pels corredors/es inscrits i participants a activitats de l’entitat. Estigueu atents al butlletí digital de l’entitat i a la web www.cursesplaestany.cat

Més informació
Tota la informació, terminis d’inscripció i característiques de les proves ho trobareu a la pàgina web del circuit: www.cursesplaestany.cat
Per a qualsevol consulta també podeu contactar amb nosaltres a través de consellesportiu@ceplaestany.cat

Us animem a formar-ne part i així poder gaudir de la diversitat del territori natural del Pla de l’Estany!!!

CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE WIFIBOO i EL CONSELL ESPORTIU DEL PLA DE L’ESTANY

El Consell Esportiu del Pla de l’Estany i l’empresa de telecomunicacions Corporació Megatel S.L., representada per Wifiboo, una de les marques del grup, han arribat a un acord de col·laboració.

El president del Consell Esportiu del Pla de l’Estany,  Joan Josep Verdaguer i  Sara Linares, com a directora de Wifiboo, han signat un acord de col·laboració segons el qual l‘empresa de serveis de telecomunicacions, amb seu a la comarca, donarà suport a les diferents activitats que la nostra entitat realitza en tots els àmbits, així com al projecte del Circuit de Curses Populars del Pla de l’Estany.

Amb aquest conveni, les parts refermen el seu compromís i es donen suport amb l’objectiu comú d’oferir serveis que afavoreixin la millora de vida de la població. La signatura d’aquest acord representa doncs, un pas endavant entre empreses i entitats del territori que comparteixen valors i treballen en conjunt per aconseguir-ho.

El Consell Esportiu del Pla de l’Estany té com a missió, entre d’altres, incidir especialment en l’educació i en la transmissió dels valors i conscienciar a la població dels beneficis de la pràctica esportiva regular i de les repercussions positives sobre la seva salut i el seu benestar personal.

Per a tal finalitat, dissenya, gestiona i desenvolupa projectes i activitats per infants, nens i nenes, adults i gent gran, així com per a col·lectius amb necessitats específiques.

D’entre les diverses activitats que realitza, destaca el Circuit de Curses Populars del Pla de l’Estany, un projecte que a més de fomentar la participació i la pràctica de l’esport i de l’activitat física a la comarca, promociona les curses populars de curt recorregut i baixa dificultat que es realitzen en la comarca i dona suport a les entitats i municipis que les organitzen.

Per la seva banda i sota el lema” Mirem per tu”Wifiboo ofereix tarifes de dades i veu a un preu molt econòmic, facilitant així l’accés a la població a les noves tecnologies i ofereix també un servei d’atenció al client de proximitat. És per aquest motiu que es considera que la filosofia i valors d’ambdues parts estan en línia.

El suport d’empreses privades és una eina que sens dubte pot ajudar a les entitats a desenvolupar les seves activitats, donat que això permet incrementar els recursos amb fórmules de finançament complementàries.

Així doncs, només ens queda agrair a Wifiboo el seu suport i compromís.

Moltes gràcies Wifiboo!

CLASSIFICACIÓ FINAL I LLIURAMENT DE PREMIS DEL 2n. CIRCUIT DE CURSES POPULARS DEL PLA DE L'ESTANY

El passat diumenge 18 de març amb la I Cursa Popular de Fontcoberta va finalitzar el 2n Circuit de Curses Populars, en el qual han participat un total de 1.017 atletes.

Una vegada finalitzada la I Cursa Popular de Fontcoberta, última de les proves puntuables del 2n Circuit de Curses Populars, es va realitzar el lliurament de premis i reconeixements de les diferents categories.

En aquesta 2a edició, el Circuit constava amb una prova més que a la 1a edició, fent un total de 6 proves puntuables per poder optar al Premi Especial Puig Clarà, el qual premia la participació i al Premi Atleta Popular, el qual premia els mèrits esportius. Aquestes proves s’han desenvolupat als municipis de Banyoles, Porqueres, Cornellà, Serinyà i Fontcoberta.

Finalment el Premi Especial Puig-Clarà ha estat atorgat a 36 esportistes, 9 més que l’any passat, els quals han completat l’assistència a un mínim de 5 jornades i han rebut un obsequi com a premi a la participació.

Per altra banda, totes les categories premiades amb el Premi a l’Atleta Popular, han rebut els diferents trofeus segons la seva classificació. En aquest cas, els trofeus entregats contribuïen a una causa solidària, donat que el premi era una espelma realitzada per la Fundació Mas Casadevall.

Si voleu conèixer la classificació, podeu accedir-hi des d’aquest enllaç.

També volem felicitar al 34% dels participants que han sigut del gènere femení i esperem que poc a poc vagi creixent aquest percentatge.

Amb aquest circuit el que es vol és fomentar la participació i la pràctica de l’esport a la comarca, així com promocionar les curses populars de curt recorregut i baixa dificultat que es realitzen i donar suport a les entitats i municipis que les organitzen. El Consell Esportiu del Pla de l’Estanyprocura unificar les proves del Circuit per tal que els participants ja coneguin el format de les curses, ja sigui l’horari, el preu, la distància, etc.

De cara a una tercera edició, ja tenim organitzadors interessats en afegir les seves curses al Circuit de Curses Populars, així que esperem que el circuit segueixi creixent, tant en participants com en proves puntuables.

EL 2n CIRCUIT DE CURSES POPULARS DEL PLA DE L'ESTANY CREIX I ESTRENA WEB

A www.cursesplaestany.cat trobareu informació detallada de totes les curses del Circuit i podreu realitzar les vostres inscripcions i conèixer les classificacions de cada jornada.

El Circuit de Curses Populars del Pla de l’Estany creix en nombre de curses i en aquesta segona edició obre una plataforma web exclusiva per facilitar als usuaris la gestió de les inscripcions i informació de les diferents jornades amb imatges i classificacions d’aquestes.

La I Cursa Popular de Fontcoberta s’uneix al Circuit i d’aquesta manera s’amplia fins a 6 jornades el calendari de curses que es desenvolupen en diferents indrets de la comarca.

El Circuit, que en la seva primera edició va comptar amb la participació d’uns 1000 atletes, té com a objectiu fomentar la participació i la pràctica de l’esport popular al Pla de l’Estany i promocionar les curses de curt recorregut i baixa dificultat que es realitzen s’inicia el diumenge 26 de novembre amb la XI Marxa Popular Ciutat de Banyoles i finalitza el 18 de març amb la I Cursa Popular de Fontcoberta.

 

 

Calendari de curses

XI Marxa Popular Ciutat de Banyoles – 26 novembre 2017
XXII Cursa Popular de Porqueres – 8 desembre 2017
III Marxa solidària Serinyà – Mas Casadevall – 21 gener 2018
IX Cursa atlètica Run-Run La Vall del Terri – 11 febrer 2018
XI Volta popular Estany de Banyoles – 4 març 2018
I Cursa Popular de Fontcoberta – 18 març 2018

 

Com funciona el Circuit?

El Circuit de Curses populars del Pla de l’Estany consta de 6 proves puntuables i per poder participar cal formalitzar la inscripció a cadascuna de les diferents proves del Circuit o a tot el Circuit.

Formaran part de la classificació del Circuit de Curses populars tots aquells esportistes participants en qualsevol de les 6 proves i de la classificació en sorgiran 2 premis per cada categoria que s’entregaran a l’última jornada.

 

Els premis
Aquest circuit té un altre valor afegit, es caracteritza per reconèixer l’esforç i la regularitat dels esportistes. El Premi Especial Puig-Clarà, es crea per donar valor a la participació i no exclusivament als resultats i vol animar als esportistes a inscriure’s en totes les jornades sense ànim competitiu, per altra banda, el Premi Atleta Popular puntuarà els millors resultats obtinguts a cada prova.
Trobareu informació detallada en el fullet adjunt i en la pàgina web.

 

Inscripcions

Totes les inscripcions es gestionen des de la nova pàgina web del Circuit www.cursesplaestany.cat

 

Més informació

Per a qualsevol consulta ta,mbé podeu contactar amb nosaltres a consellesportiu@ceplaestany.cat

CLASSIFICACIÓ FINAL I LLIURAMENT DE PREMIS DEL 1r. CIRCUIT DE CURSES POPULARS DEL PLA DE L'ESTANY

El passat diumenge 5 de març amb la X Volta Popular a l’Estany va finalitzar el 1r Circuit de Curses Populars, en el qual han participat un total de 1.120 atletes.

Una vegada finalitzada la X Volta Popular a l’Estany, última de les proves puntuables del 1r Circuit de Curses Populars, es va realitzar el lliurament de premis i reconeixements de les diferents categories.

En aquesta 1a edició, el Circuit constava de 5 proves puntuables i al voltant d’uns 1000 atletes han optat als Premis Especial Puig Clarà a la participació i al Premi Atleta Popular segons categoria.

Finalment el Premi Puig-Clarà ha estat atorgat a 27 esportistes que han completat l’assistència a totes les jornades i que han rebut una armilla esportiva com a premi a la participació.

Per altra banda, totes les categories premiades amb el Premi a l’Atleta Popular, han rebut els diferents trofeus segons la seva classificació. En aquest cas, els trofeus entregats contribuïen a una causa solidària, donat que el premi era una espelma realitzada per la Fundació Mas Casadevall.

Si voleu conèixer la classificació, podeu accedir-hi des d’aquest enllaç.

Els objectius d’aquest nou circuit han estat el foment de la participació i la pràctica de l’esport a la comarca, així com promocionar les curses populars de curt recorregut i baixa dificultat que es realitzen i donar suport a les entitats i municipis que les organitzen.

A nivell de resultats, el circuit ha estat valorat molt positivament entre els participants que s’han sentit motivats pel fet d’integrar diverses curses i premiar-ne la participació i la constància a les mateixes i no exclusivament la competitivitat.

Amb aquest missatge i amb la il·lusió de continuar treballant per impulsar aquest projecte esportiu comú de comarca, promocionant les curses de cada municipi i donant suport als seus organitzadors, esperem fer créixer el circuit en properes edicions.

NEIX EL 1r CIRCUIT DE CURSES POPULARS DEL PLA DE L'ESTANY

Fomentar la participació i la pràctica de l’esport i de l’activitat física a la comarca, promocionar les curses i marxes populars de curt recorregut i baixa dificultat i donar suport a les entitats i municipis organitzadors.

En la seva primera edició, el Circuit consta de 5 curses que es desenvolupen en diferents indrets de la comarca, fet que permetrà als participants gaudir de la diversitat del territori natural del Pla de l’Estany.

Aquest circuit té un altre valor afegit, es caracteritza per reconèixer l’esforç i la regularitat dels esportistes. El Premi Especial Puig-Clarà, es crea per donar valor a la participació i no exclusivament als resultats i vol animar als esportistes a inscriure’s en totes les jornades sense ànim competitiu, per altra banda, el Premi Atleta Popular puntuarà els millors resultats obtinguts a cada prova.

El Circuit s’ iniciarà aquest proper diumenge 27 de novembre amb la X Marxa Popular Ciutat de Banyoles

Com funciona el Circuit?

El Circuit de Curses populars del Pla de l’Estany consta de 5 proves puntuables i per poder participar cal formalitzar la inscripció a cadascuna de les diferents proves del Circuit.
Formaran part de la classificació del Circuit de Curses populars tots aquells esportistes participants a qualsevol de les 5 proves i tots els participants podran optar a 2 tipologies de premi que s’entregaran a l’última prova.

– Premi Especial Puig Clarà adreçat als esportistes que hagin participat a la totalitat de les proves.
– Premi Atleta Popular.Obtindran el premi els 3 primers esportistes de cada categoria puntuant els 4 millors resultats aconseguits al llarg del circuit.

La categoria de l’esportista vindrà determinada per la data de naixement.

Per més informació, cliqueu al següent enllaç.